Indítsd a nyarat egy fergeteges bulival Vonyarcvashegyen!

Amikor a Balaton partján pihenünk, gyakran vágyunk a strandolás mellett egy kis pörgésre is. Siófok divatos szórakozóhelyein kívül számos klub van még, ahova érdemes ellátogatnunk. Ha olyan helyet keresünk, amit könnyű mind autóval, mind pedig vonattal megközelíteni, strand közelében van és fergeteges a hangulat, semmiképpen se hagyjuk ki Vonyarcvashegyen a Magyar Tenger Discot.


Az egyik legkedvesebb Balaton-parti emlékem egy olyan buli, ahova a testvéremmel és az unokatestvéremmel mentem. Vonyarcvashegy vízpartja nappal ugyan sokkal nyugisabb, mint mondjuk Balatonlelle, vagy Balatonszárszó strandjai, azonban hatalmas előnye, hogy a vonatállomástól 2 perc gyaloglásra, a fullasztó nyári melegben már át is öltözhetünk lenge fürdőruhánkba, és további 1 perc után a hűsítő, fantasztikus vízben pihenhetünk egy fárasztó utazás után.

Annak ellenére, hogy napközben remek családi nyaralások színhelye lehet e strand, az este közeledtével átalakul egy igazán izgalmas, nyüzsgő, hangulatos vízparttá, amely úgy vonzza a szórakozni vágyókat, mint a hideg sör a napozást igencsak unó férjeket. A Magyar Tenger Disco rendkívül közel, csupán néhány perc sétára található a vonatállomástól, így aki nem ezt a települést választotta a nyaralásához, nyugodtan átvonatozhat bulizni egy jót.


Én egy white partyn buliztam hajnalig, ahova vonattal érkeztem egy igen hosszú nap után Kecskemétről vonattal a Nyugi pályaudvarra, onnan át metróval a Délibe, ahonnan további hosszú, de igen szórakoztató utazásom volt a Balaton déli partját követve, további egy átszállással Vonyarcvashegyig. Minden pillanat megérte a fáradtságot, hiszen fantasztikusan hangulatos helyre érkeztem.

Maga a Disco igen színvonalas partikkal várja a fiatalokat, a hely nem túlságosan drága, viszont annál nagyobb élményt nyújt. A választék széles, a kiszolgálás színvonalas, a zenék igazi klubsikerek. A házigazdák DJ Roland és DJ Christian Silverman. A Disco honlapján található szuper hangulatos partyfotók igazán hamar meghozzák a kedvet a szórakozáshoz.

Aki egy jó habparty, beach party, vagy akár white party élményével szeretne hazatérni a nyaralásról, vagy csak szeretné megünnepelni, hogy itt a nyár, mindenképpen látogasson el a Tengerbe.

Címkék: