Bulizz hatalmasat egy bulihajó fedélzetén!

Aki a Balaton mellett nyaral, számos szórakozóhely közül választhat, amennyiben szeretné megmutatni, hogy ő valójában a táncparkett verhetetlen ördöge. Sorra nyílnak a jobbnál jobb és színvonalasabb klubok, discok és kisebb zenés büfék. Ha azonban valaki valami különlegeset is ki szeretne próbálni idén, azt javaslom, mindenképpen bulizzon egyet a Krisecco Bulihajók egyikén.


A Krisecco Bulihajók 11 különböző helyszínről indulnak, többek között Siófokról, Badacsonyból, Balatonlelléről és Keszthelyről is. Ennek köszönhetően bárhol nyaralunk a tó mellett, könnyedén foghatunk magunknak egy közeli bulijáratot. A hajók 20.45 és 21.00 óra között indulnak, hétfő kivételével minden nap. A program időtartama 1,5 és 4 óra között mozog, amiért a felnőtteknek 2000-3000, míg a gyerekek után 1400-1800 Ft-ot kell fizetni.


A Balatoni Hajózási Zrt. honlapján érdemes körülnézni, mielőtt nyaralni indulunk, hiszen az új és modern hajókon kívül indulnak igazi retro járgányok is (mi mással, mint retro zenével). Tavaly Siófokon nyaraltunk, és éjszaka éppen a kikötőben sétáltunk, amikor kikötött egy ilyen bulihajó. Már messziről hallottuk, hogy közeledik, a társaság olyan hangosan énekelt a fedélzeten, hogy hozta a hangjukat a víz. Akkor megfogadtuk, hogy ebben az évben mindenképpen részt veszünk egy hasonló bulin.



Egy barátnőm, Melinda már kipróbálta az élményt a barátaival, és így mesélt róla: „Már évek óta járunk nyaralni a Balcsira, és mindig láttuk a kikötőkben a bulihajókat, de eddig nem próbáltuk ki. Tavaly nyáron volt az első ilyen alkalom, és nagyon szuper volt. Kb. este 9 vagy 10 órakor indult a hajó, rengeteg ember szállt fel, már előre megvettük a jegyeket (…), felszálltunk és 1 órán keresztül buliztunk. Sokkal másabb élmény, mint egy discoban, mert olyan szabadnak érzi magát ott az ember a vízen, egy hajón. Ha akarsz, csak állsz az ablaknál és fújja a szél a hajad, ha akarsz, táncolsz. Jobbnál jobb zenék voltak, mi azt hiszem, hogy retro hajón voltunk, ahol retro zenék szóltak. Táncoltunk is egy csomót, lehet ismerkedni, sokkal másabb élmény tényleg, mint ha elmész egy sima szórakozóhelyre. Egyébként az 1 óra bulizás ott sokkal többnek tűnik, de tényleg egy óra az egész. Amikor már a vége felé jártunk, és haladtunk vissza a kikötőbe, még a dj-től lehetett kérni egy-egy utolsó számot, és mindenki énekelt, tapsolt, táncolt, még azok is, akik vártak már a következő indulásra a kikötőben. Szóval mindenképpen megérte, és remélem idén is megyünk!”

Ha Melinda élménybeszámolóját olvasva kedvet kaptatok egy fergeteges bulihajózáshoz, javaslom, hogy kapjátok fel a táncos cipellőtöket és készüljetek, hiszen 2016.07.09.-től már indulnak az első járatok.

Címkék: